Round Green, Luton < Back to case studies

Client: Sheriff Construction
Round Green, Luton Round Green, Luton Round Green, Luton Round Green, Luton
Commission

Having secured ownership of this site (formerly the Round Green Tavern) in October 2018, Sheriff Construction has converted it into a modern complex of ten high-end one and two-bedroom apartments plus some commercial space at ground level.

As well as ensuring the high quality throughout the brickwork, roofing and internal works phases, internally, all of the apartments have been finished to a supreme specification. Flooded with natural light and offering large floor spaces throughout, standard features include sleek bathroom designs, beautifully integrated kitchens (complete with energy efficient appliances), triple-glazed windows and underfloor heating. Some apartments also offer en-suite shower rooms, skylights and/or external roof gardens (providing some fantastic views across the town). Ample parking is available at the rear of the building.

Sheriff’s goal with this low-rise project (now known as Tavern Court) was to create living spaces that go beyond the bulk standard and offer sustainable living environments for those who take up residency.

We use cookies, just to track visits to our website, we store no personal details. Close